Lopen voor het  goede doel                    

Stichting Tamara is een goede doelen stichting. Deze stichting steunt kleinschalige doelen in de regio zodat men goed kan volgen waar het geld daadwerkelijk aan besteed wordt. Zo heeft de jonge stichting al verschillende goede doelen waar mogen maken. 

 

Doorgeef hart stichting Tamara

14 februari 2016 zijn we gestart met het DOORGEEFHART van Stichting Tamara. De Stichting staat inmiddels bekend als een stichting die mensen een warm hart toedraagt. Vanaf zondag 14 februari geeft de stichting elke maand een bloemenhart cadeau aan iemand die het verdient. Degene die het bloemenhart ontvangt mag zelf de volgende persoon uit de gemeente Voorst bij de stichting aandragen waarvan hij/zij vindt die dit doorgeefhart verdient.Zo zal dit hart van de Stichting elke keer worden doorgegeven met een bijzondere reden. De Stichting wil in naam van de gever de desbetreffende persoon op deze manier een warm hart toedragen! Mede door de mooie giften die onze stichting heeft mogen ontvangen blijft dit hart van de stichting hopelijk jaren rouleren in de Gemeente Voorst Volg ons DOORGEEFHART op: www.stichtingtamara.nl

                                   

 

Met kerst een bloemetje uit delen in diverse verzorgingshuizen

Rond de kerstdagen delen wij elk jaar rond de 250 a 300 cyclamen uit in diverse verzorgingshuizen in onze omgeving. Zo hebben alle bewoners van de Benring in Voorst, dagopvang de Barnte in Twello, Martinushof in Twello, Grotenhuis in Twello, Speulbrink in Vaassen en Heerde, verzorgingshuis de Veenkamp in Apeldoorn, verzorgingshuis in Voorst al met kerst een bloemetje mogen ontvangen. 

 

                

 

Chillen met de oudjes

In 2015 hebben wij een dag voor ouderen georganiseerd in samenwerking met de leerlingen van AOC "chillen met de oudjes".

20 ouderen uit Twello, Terwolde, Welsum, Beemte Broekland die het verdienden om eens lekker verwend te worden hebben wij met een grote bus van huis opgehaald. Op AOC stonden de leerlingen voor hen klaar en hebben ze voor hen gekookt, een workshop gegeven, samen spelletjes gedaan etc. Het was een super gezellige dag waar jong en oud van genoten hebben. Kijk voor foto's van deze dag op de website:   www.stichtingtamara.nl

           

 

Bloembakken begraafplaats Terwolde

In mei 2015 heeft de stichting in samenwerking met Monuta Charity fund 2 grote bloembakken geplaatst op de begraafplaats in Terwolde.

Deze worden ook elk seizoen onderhouden en voorzien van nieuwe planten door de stichting. Zo hopen wij op deze manier iets voor deze nabestaanden te kunnen betekenen.

             

 

Kerstboom geplaatst bij verzorgingshuis in Olst

In het najaar in 2015 heeft de stichting een kerstboom geplaatst bij een verzorgingshuis in Olst omdat, de bestaande boom zijn naalden heeft laten vallen. Om de ouderen rond de kerst toch van wat gezelligheid te voorzien kreeg elke bewoner ook nog een prachtige kerstster van de stichting. Diverse Olstenaren hebben zich voor de stichting erg ingezet, van Olst zingt Hazes hebben wij een mooi bedrag mogen ontvangen die wij dan ook graag in Olst willen besteden.